Lokalhelten fra Klitmøller sejlede et superheat - og tabte

Det var en dybt skuffet og frustreret Kenneth Danielsen , der kom op ad vandet efter sit første og eneste heat ved KIA Cold Hawaii PWA World Cup i Vesterhavet ud for Klitmøller. Han tabte knebent til spanieren Omar Sanchez med under ét point. - Det er surt at stå her uden at gå videre. Jeg scorede højt. Mange af de andre sejlere vandt deres heat med omkring 20 til 22 point. Jeg scorede mere end 27. Jeg er meget skuffet. Jeg førte til der manglede et halvt minut, men Sanchez fangede en bølge til allersidst og scorede lidt mere end mig, sagde den 29-årige Kenneth Danielsen, der ligger nummer 13 på verdensranglisten. Sanchez ligger et par pladser længere nede.

Klitmøller har for en gangs skyld været vindfattig i hele konkurrence-ugen. Der blev kun afviklet et heat i hovedkonkurrencen i tirsdags. Siden har konkurrencen ligget bomstille indtil søndag kl. 10.30. På den sidste dag fandt vinden styrke og vil tiltage i styrke i løbet af dagen, så den ender i kuling søndag eftermiddag.

- Det er en træls fornemmelse at stå her. Vi har ventet i en uge, og så er det slut efter bare 15 minutter. Jeg er frustreret og rigtig, rigtig ærgerlig, sagde Kenneth Danielsen uden at give den lang pause med svag vind skylden.

- Det er vi vant til. Jeg har sejlet så mange gange, at det ikke betyder noget. Jeg sejlede jo også et godt heat, sagde han.

Han var det eneste skuffet dansker i Klitmøller denne søndag. Udover Kenneth Danielsen måtte det unge talent på 21 år, Sebastian Kornum og veteranen på 44 år, Lars Petersen, forlade konkurrencen efter blot én tur i vandet.

Konkurrencen fortsætter. De største favoritter som Victor Fernandez og tyskeren Philip Köster er stadig med. Finalen ventes at være afviklet sidst på eftermiddagen.

Download billed (rights free, no attribution needed).

Rasmus Johnsen

Cowork Klitmøller, 84 Ørhagevej, Thisted, 7700, Denmark

I am a philosopher and possess knowledge of new media, that allows people to effectively communicate and organize themselves into systems that are designed to support and profit from collective preferences, intelligence, and talent. I am an entrepreneur and I have several years of experience in managing innovation projects. I have worked with politicians and elected officials, public administration employees, for-profit companies, and NGOs.

http://www.worldcup.coldhawaii.com/blog/lokalhelten-fra-klitmoller-sejlede-et-superheat-og-tabte