Cold Hawaii letter - finale søndag eftermiddag

Lettelsen har bredt sig på stranden i Klitmøller, for Vesterhavet er tilbage i sit gamle jeg med masser af vind og skumsprøjt på bølgetoppene. Søndagens vejrudsigt er fremragende, og årets udgave af KIA Cold Hawaii PWA Word Cup ender med et fyrværkeri med høje bølger, skumsprøjt og hård vind til fra sydvest. Når solen går ned søndag aften, er der fundet en vinder, lover event manager Robert Sand.

Windsurferne i Klitmøller kom lørdag eftermiddag på vandet igen efter fire lange dage med ventetid, fisketur med de lokale fiskere og SUP-konkurrencer. Vinden tog lørdagen igennem til i styrke og midt på eftermiddagen nåede den op på en hård vind - nok til at World Cup-stævnet kunne gå i gang igen. Men bølgerne var for små, så det blev kun til træning for verdens 32 bedste bølgewindsurfere.

Den foreløbige plan i hoveddommer Duncan Coombs hoved er, at sætte gang i konkurrencen søndag formiddag. Om det bliver tidlig eller sen formiddag afhænger af vinden og bølgerne. Men meget tyder på en finale sidst på dagen.

- Alle i Cold Hawaii er parate til en stor finaledag. Vi har ventet hele ugen på, at vinden skulle komme hjem. At den kommer tilbage med så stor styrke på den sidste dag, giver os en afslutning, som vi aldrig vil glemme. Jeg håber også, at mange thyboer vil finde vej til Klitmøller, for med den kraftige vind vil vi se nogle spektakulære hop på bølgerne, siger event manager Robert Sand.

Oprindeligt skulle vinderen hyldes kl. 14 - men det er udskudt til senere.

- Cold Hawaii lukker ikke. Vi har skaffet projektører, så vi kan lyse terrassen op til præmieoverrækkelsen, hvis det bliver nødvendigt. Alle bliver på deres poster, til vi har en vinder, siger Robert Sand.

Det lokale håb, Kenneth Danielsen, er første gang på vandet i fjerde heat. Det vil ske i løbet af formiddagen. Kraftig vind er en fordel for den bomstærke nordvestjyde. Robert Sand opfordrer derfor publikum til at komme tidligt til Klitmøller for at give Kenneth Danielsen og de andre danskere masser af opbakning fra stranden.

Cold Hawaii vil sende en pressemeddelelse ud, når vi ved, hvornår de første sejlere bliver sendt på vandet.

Rasmus Johnsen

I am a philosopher and possess knowledge of new media, that allows people to effectively communicate and organize themselves into systems that are designed to support and profit from collective preferences, intelligence, and talent. I am an entrepreneur and I have several years of experience in managing innovation projects. I have worked with politicians and elected officials, public administration employees, for-profit companies, and NGOs.

http://www.worldcup.coldhawaii.com/blog/cold-hawaii-letter-finale-sondag-eftermiddag